Maak een afspraak met Bouwwerken Cevik Group
voor vlotte verbouwingen.

011 93 30 29

Passie voor verfijnde metselwerken
Metselen met kennis van zaken

BATIBOUW+ PARTNER

Na de eventuele afbraakwerken heeft u mogelijk nood aan een aannemer die uiteenlopende metselwerken voor uw project uitvoert. Dit is een klus die Bouwwerken Cevik Group graag voor u verder zet. De zaak is voornamelijk thuis in het realiseren van kleine metselwerken. Informeer welke mogelijkheden dit voor u biedt in de regio van Hasselt.

Metselen bij verbouwingen

Bij renovaties en verbouwingen aan woningen of kantoren is het zeker wel eens nodig om aan het metselen te gaan. Dit laat u over aan het flexibel bedrijf uit Limburg. Het staat voor uiteenlopende bouwwerken waartoe dus ook metselen behoort. Het kan bijvoorbeeld gaan om het dichtmetselen van ramen en deuren, het plaatsen van een aanbouw of het bouwen van nieuwe binnen- en tussenmuren.

Oog voor kwaliteit

Wanneer u op Bouwwerken Cevik Group rekent, mag u vertrouwen op een hoogstaande kwaliteit en afwerkingsgraad. Metselwerken moeten voor erg lange tijd meegaan en daar gaat de firma steeds opnieuw voor. Er wordt nauwkeurig gemetseld volgens de regels van de kunst en volgens uw bouwplannen. De metselaars zijn trouwens doorlopend mee met de meest recente technieken en materialen.

Metselen en afwerken

De bouwonderneming loodst u met veel inzicht door het proces van uw verbouwingen. Dit betekent dat het uw partner is voor het uitvoeren van sloopwerken, het metselen van muren en het verder afwerken van uw kamers. Vraag gerust meer advies aan Bouwwerken Cevik Group wanneer het ook uw tegel- en chapewerken moet doen of uw laminaat moet leggen.

Contact

Afbraak- en metselwerken, in Hasselt en omstreken kan u ze met Bouwwerken Cevik Group door één aannemer laten combineren. Bel meteen om informatie in te winnen. Het bedrijf gaat zelfs nog verder met de afwerking van uw interieur. Voor inspiratie voor uw bouw kijkt u alvast naar de uitnodigende fotogalerij met recente realisaties.

RUIME ERVARING

SCHERPE PRIJZEN

7/7 BEREIKBAAR