Maak een afspraak met Bouwwerken Cevik Group
voor vlotte verbouwingen.

011 93 30 29

Professionele plaatsing van laminaat
Vloerbekleding in alle tinten en motieven

BATIBOUW+ PARTNER

Welke keuze maakt u voor de vloerbekleding van uw woning, appartement of kantoor? Het is een belangrijke beslissing voor de verdere uitstraling van uw interieur. Maar met laminaat maakt u zeker een goede keuze. Om dit materiaal ook professioneel en egaal te leggen, zit u perfect bij Bouwwerken Cevik Group uit Hasselt.

Troeven van laminaat

Met laminaat haalt u meteen verschillende troeven in huis. Het materiaal is in de eerste plaats erg duurzaam en vooral heel onderhoudsvriendelijk. Het scoort hierbij opmerkelijk beter dan bijvoorbeeld parket. Door de samenstelling is het als vloer bestand tegen krassen en dagelijks gebruik. Tot slot maakt u met laminaat ook een budgetvriendelijke keuze.

Vele mogelijkheden

Doorheen de jaren werden de opties met laminaat opmerkelijk uitgebreid. Er bestaan ondertussen collecties die ideaal bestand zijn tegen vochtige ruimten. Zo kan u het zonder problemen laten leggen in uw badkamer. De motieven zijn eveneens erg uitgebreid. U heeft de keuze uit ontelbare kleuren en structuren die bijvoorbeeld de uitstraling hebben van hout, natuursteen, betontegels of marmer.

Professionele plaatsing

Om van alle voordelen van laminaat te genieten moet de vloerbekleding uiteraard precies en goed geplaatst worden. Dit is een taak die u overlaat aan Bouwwerken Cevik Group. De firma legt het materiaal in één kamer tot in uw volledig gebouw. Het zorgt steeds voor een egale ondergrond, bijvoorbeeld met chapewerken, voor een geslaagd resultaat.

Contact

Laat uw bouwwerken tot in de kleinste details afwerken door het plaatsen van laminaat. Vanuit Hasselt komt Bouwwerken Cevik Group over heel Limburg naar u toe voor een feilloze uitvoering.

RUIME ERVARING

SCHERPE PRIJZEN

7/7 BEREIKBAAR