Maak een afspraak met Bouwwerken Cevik Group
voor vlotte verbouwingen.

011 93 30 29

Fier op uw vloer na perfecte chapewerken
Vloeren op een goede basis

BATIBOUW+ PARTNER

Vraag aan Bouwwerken Cevik Group voor het uitvoeren van chapewerken in Hasselt en omstreken om tot een duurzaam en stevig resultaat te komen. Een stevige en egale ondergrond is van primair belang om uw latere vloerbekleding vlot te kunnen leggen. Uiteraard draagt het ook bij tot een jarenlang genot en gebruik van de vloeren.

Beginnen met chape

Wanneer het tijd is om de chape te laten aanvoeren en te laten plaatsen, doet u een beroep op de Limburgse firma. De zaakvoerder komt op voorhand steeds naar de werf kijken om de verdere bouwwerken te bespreken. De opties worden bekeken en er wordt nagegaan hoeveel chape u nodig heeft. Ook wordt nagegaan of alle eerdere werken, zoals de plaatsing van nutsleidingen en bepleisteringen, zijn afgerond.

Chape om te verbouwen

Bouwwerken Cevik Group gebruikt bij ieder project chape van een hoogstaande kwaliteit. Dit mengsel van zand, cement en water wordt bij grotere werven geleverd zodat het team uit Hasselt de laag kan aanbrengen en kan gladstrijken. Na het respecteren van de droogtijden kan nadien de geselecteerde vloerbekleding, zoals tegels, gietvloeren, parket of laminaat, aangebracht worden.

Diverse betonwerken

De bouwonderneming weet eveneens raad met de betonwerken die nodig zijn om uw nieuwbouw of renovatieproject verder uit te werken. Naast het storten van beton regelt het eveneens de plaatsing van fijne betonvloeren. Na het aanbrengen van het beton als vloer wordt de bovenste laag bewerkt en gepolierd tot een afgewerkte vloer. Dit kan uitgevoerd worden in de meest uiteenlopende kleuren en motieven.

Contact

Aarzel niet wanneer u een aannemer voor uw chapewerken zoekt. Bouwwerken Cevik Group is uw eerste aanspreekpunt voor deze werken in de provincie Limburg.

RUIME ERVARING

SCHERPE PRIJZEN

7/7 BEREIKBAAR