Maak een afspraak met Bouwwerken Cevik Group
voor vlotte verbouwingen.

011 93 30 29

Regel overzichtelijke en veilige afbraakwerken
Efficiënt afbreken en puin afvoeren

BATIBOUW+ PARTNER

Tijdens bouwwerken komen er al snel afbraakwerken aan te pas. Deze wenst u uiteraard zo veilig en overzichtelijk mogelijk te laten doorgaan. Daarom doet u er goed aan Bouwwerken Cevik Group uit Hasselt aan te spreken voor deze ingrepen. Het is uw partner voor het slopen van kleine constructies tot volledige gebouwen.

Particulieren & bedrijven

Particulieren kunnen de bouwonderneming inschakelen voor het afbreken van kleinere ruimten zoals garages en bijgebouwen. Maar ook volledige woningen worden vakkundig gesloopt. U beschikt snel over een geschikte plaats waar u opnieuw kan gaan bouwen. Verder worden ook sloopwerken uitgevoerd bij industriële gebouwen en bedrijven.

Veilig & overzichtelijk

Bouwwerken Cevik Group teert op een jarenlange ervaring en expertise om deze werken veilig en overzichtelijk uit te voeren. Met doorzicht en het gebruik van goed uitgeruste machines worden de panden die u aanwijst neergehaald. De zaak hecht veel belang aan ordelijke werven waardoor het puin snel wordt afgevoerd.

Slopen en opbouwen

Dankzij de veelzijdige aanpak van het Limburgse bouwbedrijf vordert u een heel eind in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Het is niet alleen uw geschikte aannemer voor afbraakwerken in Hasselt en omgeving, de firma begint na de sloop ook graag met de opbouw van uw nieuw project. Dit doet het onder andere met nauwkeurige beton- en metselwerken.

Contact

Maak uw afspraak met Bouwwerken Cevik Group voor kwaliteitsvolle breekwerken aan kleine en grote gebouwen. U ontvangt zonder probleem bijkomende informatie over de eventuele geplande heropbouw na de sloop. Schakel een specialist in voor veilige sloop- en bouwwerken.

RUIME ERVARING

SCHERPE PRIJZEN

7/7 BEREIKBAAR